In: verkocht0

SPECIFICATIES

Prijs: verkocht
Bouwjaar: 1974
Afgelezen km stand: 8.947 miles
Chasisnummer:
Body: cabriolet
Kleur buitenzijde: Rood
Kleur binnenzijde: Tan leder
Velgen: stalen TR6 velgen
Motor specificatie: 6 cilinder in lijn
Motor inhoud: 2.498 cc
Motor vermogen: 125 PK
Versnellingsbak: 4 versnellingen met overdrive

Te koop Triumph TR6 uit bouwjaar 1974 in de kleur rood met een tan lederen interieur. In 1974 is deze TR6 in Engeland gebouwd en op 28 november 1974 verscheept naar Amerika, vanuit de Car Export Terminal, Newport met het schip ‘Marquis’ en geleverd aan British Leyland Motors Inc,  New Orleans. Er is een Heritage certificaat aanwezig dat ook bevestigd dat de motor de originele is, dus matching numbers.

Begin 2000 is deze TR6 in Frankrijk geïmporteerd en tussen 2009 en 2012 in Frankrijk volledig body-off gerestaureerd. Na restauratie is er ongeveer 9.000 miles met de auto gereden. In 2018 is door Lex Classics de auto geheel nagezien en weer klaar gemaakt om vele plezierig kilometers te kunnen rijden, rekening hiervan is aanwezig.

Tijdens de restauratie is deze TR6 voorzien van de volgende opties, goed zittende lederen stoelen (Moss), hydraulische stuurbekrachtiging, rollbar, oliekoeler, SU carburateurs, K&N luchtfilters, snellere nokkenas, mohair softtop, 2 chromen buitenspiegels, elektrische overdrive op 3de en 4de versnelling, wortelnoten houten dashboard van prachtige kwaliteit, lederen sportstuur en een radio met speakers.

Op dit moment staat deze TR6 nog in Zuid Frankrijk maar kan ook bij serieuze interesse in Nederland bekeken worden. Auto kan ook met een Nederland Kenteken geleverd worden.

Als u meer informatie wenst of een afspraak wilt maken kunt u contact op nemen met Lex van Lammeren, via lex@wheelsbylex.nl of 0031-611-508738. Per WhatsApp altijd bereikbaar. Ik hoor graag van u.