In: verkocht0

SPECIFICATIES

Prijs: gereserveerd
Bouwjaar: 1960
Afgelezen km stand: 31.533 miles
Chasisnummer: TS75430L
Body: cabriolet
Kleur buitenzijde: Pearl White
Kleur binnenzijde: Donker blauw
Velgen: stalen velgen met chromen wieldoppen
Motor specificatie: 4 cilinder lijn motor
Motor inhoud: 1.991 cc
Motor vermogen: 101  PK
Versnellingsbak: 4 versnellingen hand geschakeld

Te koop prachtige Triumph TR3a in de kleur Pearl White met een blauw lederen interieur, in deze kleurstelling is deze TR3a nieuw geleverd in 1960 in Amerika. In 1986 is deze Triumph geïmporteerd vanuit Amerika in Nederland en in 1992 was de body off restauratie klaar en heeft de eigenaar er tot 2015 ongeveer 20.000 miles mee gereden.

In 2015 heeft de huidige eigenaar, waar wij de auto voor verkopen de volgende technische werkzaamheden laten uitvoeren, motor volledig gereviseerd, koppeling vervangen, wielophanging, radiator, dynamo zijn gereviseerd en de gehele auto is door een specialist weer geheel klaar gemaakt. Tevens zijn er een nieuwe softtop en hoodcover gemonteerd.

Deze Triumph TR3a rijdt erg goed en is een plezier om mee te rijden. Auto wordt afgeleverd met een nieuwe APK keuring. Naast de verkoopmap zijn aanwezig, het originele instructieboekje, een origineel tips voor onderhoud boekje, origineel service instruction manual en een origineel Spare parts catalogus.

Deze Triumph TR3a staat bij ons in de showroom. Als u meer informatie en gedetailleerde foto’s wenst of een afspraak wilt maken kunt u contact op nemen met Lex van Lammeren, via lex@wheelsbylex.nl of 0031-611-508738.

Bij interesse bent u van harte welkom in onze showroom, we zijn alleen geopend op afspraak. Wij verzoeken u van te voren contact op te nemen, zodat we alle tijd hebben voor bezichtiging en vragen.