In: Recent binnengekomen0

SPECIFICATIES

Prijs: gereserveerd
Bouwjaar: 1934
Afgelezen km stand: 937 miles
Chasisnummer: *4305*
Body: cabriolet
Kleur buitenzijde: Zwart
Kleur binnenzijde: Rood leer
Velgen: gespoten spaakwielen
Motor specificatie: 4 cilinder lijn motor
Motor inhoud: 847 cc
Motor vermogen: 36 PK
Versnellingsbak: Handgeschakeld

Te koop prachtige MGJ2 midget gebouwd in november 1933 en nieuw geleverd aan Miss C. Whittam door J. Cockshoot & Co uit Manchester in de originele kleur zwart met een groen interieur.

In 1967 was deze MGJ2 nog steeds in Engeland geregistreerd met het Engels kenteken (ANB-954), deze plaat is nog steeds bij de auto aanwezig en in 1988 is de auto naar Belgie geïmporteerd waar deze tot 2003 van de zelfde eigenaar was. In 2003 heeft de nieuwe Belgische eigenaar de auto gekocht en deze volledig gerestaureerd. Een uitvoerige fotorapportage is aanwezig waaraan men kan zien dat deze J2 tot het laatste boutje gerestaureerd is. Alle documentatie vindt u terug in de bij ons aanwezige verkoopmap.

De volgende opties zijn aanwezig, lederen bekleding, zwarte mohair softtop en tonneau cover, toolkit en een rechter buitenspiegel.

Deze MGJ2 Midget is voorzien van een Nederlands kenteken en is een plezier om mee te rijden en staat bij ons in de showroom. Als u meer informatie wenst of een afspraak wilt maken kunt u contact op nemen met Lex van Lammeren, via lex@wheelsbylex.nl of 0031-611-508738. Per WhatsApp ook altijd bereikbaar. Ik hoor graag van u.