In: verkocht0

SPECIFICATIES

Prijs: verkocht
Bouwjaar: 2012
Afgelezen km stand: 46.851 km
Chasisnummer: 259650
Body: Cabriolet
Kleur buitenzijde: Carmina Red
Kleur binnenzijde: zwart leer
Velgen: Aluminium velgen
Motor specificatie: 4 cilinder
Motor inhoud: 1.999 cc
Motor vermogen: 160 PK
Versnellingsbak: 6 versnellingen

Te koop bijzonder mooie Mazda MX-5 2.0 NC, uitgevoerd met de 2 liter 4 cilinder 16 kleppen motor met 160 PK en een 6 versnellingen handgeschakelde versnellingsbak. De MX-5 is voorzien van de bijzonder kleur Carmina rood met een zwarte soft-top. Het interieur met o.a. Recaro sportstoelen, stoelverwarming en klimaatcontrole is bekleed met zwart leder en alcantara.

Deze MX-5 is in 2012 nieuw geleverd in Duitsland en in 2013 geïmporteerd naar Nederland. In 2013 zijn verschillende upgrades uitgevoerd aan de Mazda MX-5. Zo zijn een big brake set met stalen gevlochten remleidingen, K&N luchtfilter en een klasse 3 alarmsysteem gemonteerd. Ook is deze roadster door I.L. Motorsport voorzien van een RVS uitlaatsysteem met spaghetti spruitstuk, race katalysator en fraaie einddempers. Dit systeem zorgt naast een fraaie sound ook voor een bijzonder soepele loop van de motor.

Deze Mazda MX-5 is altijd zeer goed onderhouden, boekjes zijn aanwezig en in totaal is er slechts 46.851 km mee gereden. Er is een kloppende kilometerstanden overzicht aanwezig in onze verkoopmap. Deze Mazda is zeer goed gedocumenteerd. De auto wordt geleverd met een passende originele Roadsterbag tassenset.

De volgende opties zijn gemonteerd:

– Bilstein onderstel

– Xenon verlichting

– Recaro sportstoelen

– Doorzichtig Roadster windscherm 

– Stoelverwarming 

– Automatische klimaatregeling

– Cruise control 

– Bluetooth met voice control

– Multifunctioneel stuurwiel

– Bose soundsyteem met 6 cd-wisselaar

– Elektrische ramen

– Handgeschakelde 6-versnellingsbak

– Klasse 3 alarmsysteem 

– Hydraulische motorkapveren

Deze Mazda MX5 staat niet bij ons in de showroom. Als u meer informatie wenst of een afspraak wilt maken kunt u contact op nemen met Lex van Lammeren, via lex@wheelsbylex.nl of 0031-611-508738. Ik hoor graag van u.