Wij helpen u graag met het verkopen van uw klassieker, jaarlijks verkopen wij vele auto’s in opdracht van klanten. Wij zijn hierin gespecialiseerd en ontzorgen u graag.

Onze ervaring is dat het niet eenvoudig is om vanuit uw garage thuis uw geliefde auto te verkopen, hoe komt u in contact met de juiste liefhebber en bent u wel geïnteresseerd in al die mensen die bij u langskomen, een stukje willen rijden en daarna u een voorstel doen waar u helemaal niet in geintereseerd bent.

Waarom dit niet overlaten aan een bedrijf die daar in gespecialiseerd is.

Hoe ga ik te werk: Ik ontvang graag van u per mail een aantal foto’s, evt. een taxatierapport en een korte omschrijving, hierna maak ik een afspraak met u om de auto en alle aanwezig documenten te bekijken en de verkoopkansen te bespreken, waarbij ik geloof in reëel verkoopprijzen.

Als u besluit om uw geliefde auto door mij te laten verkopen dan maken we een consignatiecontract waarin we alle gemaakte afspraken bevestigen. Hierna worden er een hele mooie fotorapportage en heel veel detailfoto’s gemaakt, tevens wordt er een verkoopmap gemaakt waarin we alle informatie stoppen die aanwezig is bij de auto en gaan we de auto adverteren op diverse websites in Nederland en daarbuiten, belangrijke exportlanden zijn: Duitsland, Frankrijk en België.

Als de auto verkocht is zorgen wij voor een correcte financiële afwikkeling, de auto verlaat ons pand niet voordat u de betaling ontvangen heeft en voor de koper zorgen wij dat hij zijn gekochte auto met de daarbij behorende papieren van ons ontvangt.

Ik hoor graag van u hoe ik u kan helpen bij de verkoop van uw geliefde klassieker.

Lex van Lammeren


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en events rondom Wheels by Lex