Overweegt u om uw geliefde klassieker te verkopen? Wheels by Lex helpt u graag met het verkopen van uw oldtimer. Jaarlijks verkopen wij vele auto’s in opdracht van klanten. Wij zijn hierin gespecialiseerd en ontzorgen u graag.

Klassieker zelf verkopen of door een specialist?

Als u eenmaal besloten heeft uw klassieker te verkopen dan staat u voor de keuze om dit zelf te doen of om uit te besteden.

Onze ervaring is dat het niet eenvoudig is om vanuit uw garage thuis uw geliefde auto te verkopen. Hoe komt u in contact met de juiste liefhebber en bent u wel geïnteresseerd in al die mensen die bij u langskomen, een stukje willen rijden en daarna u een voorstel doen wat voor u helemaal niet interessant is.

Waarom zou u dit niet beter overlaten aan een bedrijf die daarin gespecialiseerd is, jarenlange ervaring heeft en ook de juiste kanalen kent.

Onze werkwijze:

Hoe ga ik te werk: Allereerst ontvang ik graag per mail een aantal foto’s, eventueel een taxatierapport en een korte omschrijving. Hierna maak ik een afspraak met u om de auto en alle aanwezig documenten te bekijken. Vervolgens bespreken we de verkoopkansen, waarbij ik geloof in reëele verkoopprijzen.

Als u besluit om uw geliefde auto door mij te laten verkopen dan maken we een consignatiecontract waarin we alle gemaakte afspraken bevestigen. Hierna wordt er een mooie fotorapportage van de auto gemaakt. We kiezen ervoor om uw klassieker vanuit alle oogpunten te laten zien en maken daarnaast veel detailfoto’s. Hiermee kunnen we een toekomstige koper voorzien van een goed beeld van de auto. Tevens wordt er een verkoopmap gemaakt waarin we alle informatie verzamelen die bij uw klassieker aanwezig is. Vervolgens plaatsen we uw auto uiteraard op Wheels by Lex. Kijk hier hoe dat er uit kan zien. En uiteraard gaan we de auto adverteren op diverse websites in Nederland en daarbuiten. Belangrijke exportlanden voor onze oldtimers zijn: Duitsland, Frankrijk en België. Ook promoten wij de auto in onze nieuwsbrief en op social media, zoals Facebook.

Als we uw auto verkocht hebben zorgen wij voor een correcte financiële afwikkeling. De auto verlaat ons pand niet voordat u de betaling ontvangen heeft. Daarnaast  zorgen voor de koper dat hij zijn gekochte oldtimer met de daarbij behorende papieren van ons ontvangt.

Neem eens vrijblijvend contact op.

Heeft u interesse in de verkoop van uw auto of wenst u meer informatie neem dan vrijblijvend contact op. Ik hoor graag van u hoe ik u kan helpen bij de verkoop van uw geliefde klassieker.

Lex van Lammeren

klassieker verkopen, wij helpen graag