In: verkocht0

SPECIFICATIES

Prijs: gereserveerd
Bouwjaar: 1976
Afgelezen km stand:  1.222 mijlen
Chasisnummer: N042286
Body: Jeep
Kleur buitenzijde: Blauw metallic
Kleur binnenzijde: Blauw / zwart leder
Velgen: aluminium velgen
Motor specificatie: V8
Motor inhoud: 5.896 cc
Motor vermogen: 250 PK
Versnellingsbak: Automaat

Te koop prachtige Jeep Wagoneer met een 5.9 liter V8 motor. Deze Wagoneer is nieuw in Nederland geleverd en tussen 2012 en 2014 volledig gerestaureerd. Deze restauratie is in Nederland uitgevoerd en er is een uitvoerige fotorapportage aanwezig van de totale restauratie.

Tijdens de restauratie is de body van het chassis gehaald en is de body geheel klaargemaakt en volledig gespoten. Het chassis is ook compleet gedemonteerd en alle losse onderdelen zijn nadat ze gespoten zijn weer gemonteerd. Nadat de body weer op het onderstel is gemonteerd is de gehele wagen behandeld met een Dinitrol anti-roest behandeling.

Tijdens de restauratie is er voor gekozen om de wielophanging van de Wagoneer een aantal centimeters te verhogen, schokbrekers en andere delen hiervoor zijn vervangen. De motor is door professionals geheel in originele staat gerestaureerd en de motor loopt zeer mooi. Tijdens de restauratie is er voor gekozen om alleen de achterwielen aan te drijven via de automatische versnellingsbak. Na restauratie is er ongeveer 1.200 kilometer met de Wagoneer gereden.

De speciale uitlaten zijn door een gespecialiseerd uitlaten bedrijf ontwikkeld en op maat gemaakt, deze uitlaten geven een geweldig geluid bij het optrekken van de auto. Ook is het interieur door een erkend interieur specialist volledig opnieuw gemaakt, de stoelen, de banken en de deurpanelen zijn geheel bekleed met leer in de kleuren blauw en zwart. De hemel is speciaal gemaakt voor deze Jeep en het stuur is ook met leer bekleed.

Dit is een fantastisch mooi gerestaureerde Jeep Wagoneer met een imposante V8 motor waar kosten nog moeite gespaart zijn om deze Wagoneer in de deze staat te restaureren. Deze Jeep Wagoneer staat niet bij ons in de showroom. Als u meer informatie wenst of een afspraak wilt maken kunt u contact opnemen met Lex van Lammeren, via Lex@wheelsbylex.nl of 0031-611508738