In: verkocht0

SPECIFICATIES

Prijs: verkocht
Bouwjaar: 1990
Afgelezen km stand: 147.836 km
Chasisnummer: 172677
Body: cabriolet
Kleur buitenzijde: Rood
Kleur binnenzijde: zwart leder
Velgen: Aluninium honingraad wielen
Motor specificatie: V12
Motor inhoud: 5.343 cc
Motor vermogen: 265 PK
Versnellingsbak: automaat

Deze 1990 Jaguar XJS V12 convertible is uitgevoerd met de krachtige 5.3 liter V12 motor en een automatische versnellingsbak. In de kleur Rood een zwart lederen interieur, een zwarte stoffen softtop en hoodcover.

Op 10 september 1993 heeft de huidige eigenaar deze XJS gekocht bij de Jaguar dealer in Antwerpen en heeft deze convertible altijd met mooi weer gereden. Deze  XJS is altijd zeer goed onderhouden en de eigenaar heeft er tochten mee gemaakt in Amerika, Afrika en geheel Europa.  In 2006 is de auto geheel overgespoten, vele rekeningen, originele boekjes en informatie zijn bij de auto aanwezig.

Als opties zijn er gemonteerd: licht metalen wielen, goed werkende airco, elektronische ontsteking, radio, elektrische antenne, elektrische ramen, elektrische softtop, cruise control, centrale deurvergrendeling en een boord computer.

Dit is een zeer goed rijdende XJS die wij aanbieden voor een interessante prijs, lakwerk, interieur en softtop zijn allemaal in mooie staat. Deze XJS kan ook geleverd worden met een Nederlands kenteken. Als u meer informatie wenst of een afspraak wilt maken kunt u contact op nemen met Lex van Lammeren, via lex@wheelsbylex.nl of 0031-611-508738. Per WhatsApp altijd bereikbaar. Ik hoor graag van u.