In: Recent binnengekomen0

SPECIFICATIES

Prijs: € 18.500,-
Bouwjaar: 1981
Afgelezen km stand: 51.500 km
Chasisnummer: 319586
Body: saloon
Kleur buitenzijde: Golden Brown metallic
Kleur binnenzijde: Mocca
Velgen: Pepper Pot wielen
Motor specificatie: 6 cilinder lijn motor
Motor inhoud: 4.235 cc
Motor vermogen: 202  PK
Versnellingsbak: automaat

Te koop, prachtige Jaguar XJ6 Series III 4.2 van bouwjaar 1981. Dit exemplaar is uitgevoerd in de prachtige en originele kleur Golden Brown metallic gecombineerd met een beige lederen interieur.

Deze Jaguar XJ6 werd nieuw geleverd in Nederland, en werd door Lex Classics enige jaren geleden uitvoerig gerestaureerd, foto’s en rekeningen zijn hiervan aanwezig. Lakwerk is van zeer hoge kwaliteit en auto is in detail erg mooi, het interieur is van hoge kwaliteit maar nog steeds zeer origineel, wat een bijzonder gevoel geeft als je in de auto zit.

In 2018 heeft deze XJ6 nog een grote beurt gehad en zijn de banden vernieuwd voor Vredestijn Classic sprint banden wat de auto een goede wegligging geeft.

Deze Jaguar XJ6 is uitgerust met : lederen bekleding, getint glas, airconditioning, elektrische ramen, radio/cassette, twee buitenspiegels en is een automaat. Tevens is de originele krik, het kistje met handgereedschap en het originele instructie boekje nog aanwezig en een aantal originele NL folders.

Terug keren naar de jaren tachtig, rijden in stijl en genieten van luxe en comfort?  Deze Jaguar XJ6 staat niet bij ons in de showroom maar als u meer informatie en gedetailleerde foto’s wenst of een afspraak wilt maken kunt u contact op nemen met Lex van Lammeren, via lex@wheelsbylex.nl of 0031-611-508738

Bij interesse bent u van harte welkom in onze showroom, we zijn alleen geopend op afspraak. Wij verzoeken u van te voren contact op te nemen, zodat we alle tijd hebben voor bezichtiging en vragen.