In: verkocht0

SPECIFICATIES

Prijs: verkocht
Bouwjaar: 1967
Afgelezen km stand: 91.679 miles
Chasisnummer: 121656
Body: Saloon
Kleur buitenzijde: Maroon
Kleur binnenzijde: Tan leder
Velgen: Chromen spaakwielen
Motor specificatie: 6 cilinder lijn motor
Motor inhoud: 2.489 cc
Motor vermogen: 120 PK
Versnellingsbak: 4 versnellingen handgeschakeld

Te koop zeer stijlvolle Jaguar MKII 2.4 litre handgeschakeld uitgevoerd in de kleur maroon met een prachtig tan lederen interieur. Deze Jaguar MKII is in 1967 gebouwd en in 1977 in Nederland op kenteken gezet. In de periode van 1999 tot 2001 is deze Jaguar volledig gerestaureerd, hiervan zijn foto’s aanwezig. Je kunt aan de staat van de auto zien dat destijds deze restauratie met veel zorg is gedaan.

Het lakwerk van deze MKII is van een bijzonder mooie kwaliteit, het lederen interieur is in Nederland op maat gemaakt en is een schitterende combinatie met het gerestaureerde houtwerk van het interieur en de kleur van de buitenzijde. Ook de kofferbak is hoogwaardig bekleed.

De volgende opties zijn gemonteerd,  chromen spaakwielen, chromen vleugelmoeren, 2 SU carburateurs met K&N luchtfilters, mistlampen aan voorzijde, XJ tandheugel stuurbekrachtiging en een houten sportstuur.

Wij verkopen deze Jaguar MKII voor een klant die echt een Jaguar liefhebber is en meerdere Jaguars in zijn bezit heeft. De auto heeft altijd binnen gestaan en met mooi weer werden er ritjes mee gereden. Na de restauratie (2001) is er ongeveer 12.000 km met deze MKII gereden.

Deze Jaguar MKII staat bij ons in de showroom. Als u meer informatie wenst of een afspraak wil maken kunt u contact opnemen met Lex van Lammeren via lex@wheelsbylex.nl of 0031-611-508738. Per whattsapp altijd bereikbaar.