In: verkocht0

SPECIFICATIES

Prijs:
Bouwjaar: 1973
Afgelezen km stand: 26.464 miles (original)
Chasisnummer: UD1S21377
Body: Roadster
Kleur buitenzijde: British Racing Green
Kleur binnenzijde: Bruin leder
Velgen: Chromen spaakwielen
Motor specificatie: V12
Motor inhoud: 5.343 cc
Motor vermogen: 314 PK
Versnellingsbak: Handgeschakeld (4 versnellingen)

Te koop:1973 Jaguar E-type SIII Convertible V12 uitgevoerd in de prachtige kleurcombinatie British Racing Green gecombineerd met een beige lederen interieur en beige mohair softtop en een 4 versnellingen handgeschakelde versnellingsbak. Deze E-ype convertible heeft slechts origineel 26.464 miles vanaf nieuw gereden. Het chassis en motornummer komen overeen met de nummers op het Heritage certificaat.

Deze Jaguar E-type werd nieuw geleverd in Amerika door Jaguar Cleveland Motors aan de eerste eigenaar Mr. Zarembla uit Ohio welke deze E-type tot 2000 in zijn bezit heeft gehad, uniek aan deze E-type V12 is dat deze nieuw geleverd is met een 4 versnellingen handgeschakelde versnellingsbak. In 2014 is deze V12 verkocht aan de huidige eigenaar door de bekende Amerikaanse klassieker specialist Marc Hyman. Er is een fantastische historie file aanwezig met zeer veel rekeningen en informatie uit het verleden. In 2016 heeft Lex Classics deze Jaguar E-type technisch klaar gemaakt en werd er groot onderhoud uitgevoerd een factuur is hiervan aanwezig.

De volgende documentatie is aanwezig, origineel operating maintenance and service handbook, origineel plastic mapje voor originele boekjes, originele factuur voor levering van de auto in totaal $ 9.469,90 dollar, een heritage certificaat, een recent taxatierapport, en diverse rekeningen vanaf 1986 tot 2020. Deze E-type is zeer goed gedocumenteerd.

De volgende opties zijn aanwezig: Airconditioning, stuurbekrachtiging, chromen spaakwielen, chromen vleugelmoeren, getint glas, verstelbare stuurkolom en een tijdcorrecte radio.

De sportieve handgeschakelde versnellingsbak, de ruim bemeten motorinhoud en de stuurbekrachtiging maken van deze iconische klassieker een fantastische rijdersauto die ook plaats biedt aan grotere personen.

Deze Jaguar E-type V12 is in zeer nette staat en staat in onze showroom, als u meer informatie wenst of een afspraak wilt maken kunt u contact op nemen met Lex van Lammeren, via lex@wheelsbylex.nl of 0031-611-508738. Ik hoor graag van u.