In: verkocht0

SPECIFICATIES

Prijs: verkocht
Bouwjaar: 1969
Afgelezen km stand: 14.411 km
Chasisnummer: op aanvraag
Body: cabriolet
Kleur buitenzijde: Donker blauw
Kleur binnenzijde: Donker blauw
Velgen: in kleur gespoten spaakwielen
Motor specificatie: 6 cilinder lijn motor
Motor inhoud: 4.234 cc
Motor vermogen: 300  PK
Versnellingsbak: 4 versnellingen met overdrive

De Jaguar C-type wordt beschouwd als één van de meest gewilde en meest legendarische sportwagens ooit gebouwd. De originele auto is een afgeleide van de XK120 en puur gebouwd om mee te racen. Jaguar bracht de originele C-type specifiek op de markt om de 24 uren van Le Mans te winnen en dat lukte meteen het eerste jaar in 1951.

Deze Jaguar C-type is gebouwd met Jaguar XJ6 onderdelen door Heritage in Engeland en is hedendaags ook een gewild object om te bezitten, zeker als de auto voorzien is van een Nederlands kenteken. Het rijden met deze auto is uniek, door het lage gewicht van nog geen 1.100 kg en het enorme motorvermogen is het een bom op wielen en het geluid is zeer indrukwekkend. Dit is een unieke kans om een Jaguar C-type Heritage te kopen voorzien van een NL kenteken.

Als u meer informatie en gedetailleerde foto’s wenst of een afspraak wilt maken kunt u contact op nemen met Lex van Lammeren, via lex@wheelsbylex.nl of 0031-611-508738

Bij interesse bent u van harte welkom in onze showroom, we zijn alleen geopend op afspraak. Wij verzoeken u van te voren contact op te nemen, zodat we alle tijd hebben voor bezichtiging en vragen.