In: events0

15  t/m 24 september 2021 – Wheels on Tour goes Greece 10-daagse roadtrip over de Griekse Peleponessos


De ultieme vakantiebestemming van het najaar van 2021 is de prachtige Peleponessos waar het oude Griekenland vol Spartaanse trots weer tot leven komt. Het is een juweeltje van een schiereiland vol grillige bergen, fonkelende baaien en eeuwenoude godengrond. Deze roadtrip gaat over hoge berggebieden, door groene valleien vol olijfbomen en authentieke Griekse dorpjes. In het zuiden ontdekken we gezellige vissersdorpjes en azuurblauwe baaitjes. Voor de echte rijders die houden van kilometers maken zullen de dagelijkse routes uitdagend, spectaculair en zeer gevarieerd zijn.


Wheels on Tour goes Greece


Bijzonder aan deze reis zijn de gekozen hotels waar we echt het gevoel van vakantie krijgen. We slapen hoofdzakelijk in prachtige en luxe 5 sterren hotels, vaak aan het strand. In de avond dineren we buiten op het terras met uitzicht over zee en de ruisende golven op de achtergrond. Onder een wuivende palmboom, voetjes in het zand en met een heerlijk glas wijn kunnen we de dag niet beter afsluiten.


We doorkruisen het gehele schiereiland met een start en finish in Athene. Iedere dag zullen we prachtige routes rijden en passeren we diverse belangrijkste historische highlights, zoals de opgravingen van Olympia, de oude stad Mystras en het indrukwekkende theater van Epidaurus. We rijden in totaal 8 dagen over het eiland en zullen de laatste dag doorbrengen in Athene om de stad te bezoeken.

Wheels on Tour goes Greece


Wij hopen voor 2021 dat het Corona virus meer onder controle is, het genieten in uw eigen klassieker is nog steeds een veilige manier van reizen en de wereld ontdekken. Graag ontvangen wij uw aanmelding voor deze schitterende roadtrip vol pittige haarspeldbochten, schitterende uitgestrekte kustlijnen, gezellige terrasjes, fantastische hotels en historische bezienswaardigheden.
U kunt alvast een plaats reserveren door een mail te sturen aan liesbeth@wheelsontour.nl en u komt op de voorlopige deelnemerslijst. U ontvangt als eerste de uitgebreide reisbeschrijving en het inschrijfformulier om hierna uw inschrijving definitief te maken.

Note: Het programma is ten alle tijden onder voorbehoud van wijzigingen.

www.wheelsontour.nl